3 Haziran 2013 Pazartesi

Aşk Emek İster 8.Bölüm 9 Haziran Pazar

Aşk Emek İster 8.Bölüm Özeti

Demir takip edildiğini gösteren fotoğraflar almaya başlar. Sırrını bilen kişi ya da kişiler Demir’i adım adım izlemeye devam eder. Fabrikada Demir’in şüphelerinin toplandığı işçi ise Bekir’dir. Demir’in, sırrını bilen kişinin Bekir olduğundan emin olabilmek için bir planı vardır. Bu plan için Necip’in de yardımını alır. Sami ve Celal, Deniz’in sendika çalışmalarından vazgeçmediğini öğrenince Deniz’i istifaya zorlamaya karar verirler. Deniz’i yıldırmak için her yolu deneyen Sami Deniz’e işi bıraktırmaya kararlıdır. Kerem güveninden emin olabilmek bahanesiyle Derya’yı evinde baş başa film izlemeye davet eder. Derya kendini affetmesi için Kerem’in teklifini kabul ederken, başına geleceklerden habersizdir. Leyla Demir’in telefonunu ele geçirip Deniz’le mesajlarına ulaşır. Diğer tarafta Deniz ve arkadaşları ise Leyla’nın kafesine gitmek üzere yola çıkarlar! Kerem Derya’nın zorlamasıyla ablası Deniz’le tanışmayı kabul eder. Bu sırada Derya’nın aklına Demir’le ablasının birbirlerine çok yakışacağı fikri gelir. İkisine de söylemeden bir buluşma ayarlarlar. Demir Deniz’le karşılaşacağını bilmeden Kerem ve Derya ile buluşacağı yere gider!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 9 Haziran'da ekrana gelecek olan aşk emek ister 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #/ask-emek-ister-8-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder