4 Ocak 2014 Cumartesi

Güneşi Beklerken 28.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Güneşi Beklerken 28.Bölüm Özeti
Aksel, Zeynep’ten Melis’e her şeyi itiraf etmesini istiyor. Zeynep ise bunu reddediyor. Bunun üzerine Aksel, Zeynep’i elindeki kozu ona göstererek tehdit ediyor ve onu köşeye sıkıştırıyor. Zeynep, yeni yılda tek bir şey dilemiş, o da gerçekleşmiştir. Yeni yıla birlikte giren ikili, ilk kez duygularını saklamak zorunda değildir. Ancak aklı Kerem’de kalan Melis, onun mekanına doğru yola çıkar. Planları geri tepen Aksel, her zamankinden daha tehlikelidir. Önce Kerem’e yardım eden Begüm’ü fena benzetir, ardından da Barış’a tüm hikayeyi anlatmak üzere yola çıkar. Tülin ile Cihan’ın arası hala gergindir. Cihan’ın yılbaşını Demet ile geçirdiğini öğrenen Tülin, iyice hırçınlaşır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Ayşen de, yakaladığı ilk fırsatta Tülin’e Cihan’ın Demet’e çiçek gönderdiğini söyler.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 12 Ocak'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 28.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #/gunesi-beklerken-28-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder