11 Ocak 2014 Cumartesi

Aşk Ekmek Hayaller 6.Bölüm Fragmanı izle 19 Ocak


Aşk Ekmek Hayaller 6.Bölüm Özeti
Yaşadığı depremler, Ferit'i iyice içine kapamış, şirketin yönetimini fiilen Erdinç'e bırakmıştır. Günahlarının bedelinden, önlerindeki tüm engellerden kurtulmuş Erdinç ve Leyla ise artık hayatın ayrı köşelerinden bakmaktadırlar birbirlerine... Hatta Erdinç'in hayatında başka bir kadın; Demet vardır. Aradan geçen on sene Uğur, Altan ve Karaca'yı birbirlerinden uzak hayatlara savurmuştur. Uğur, geçen on sene boyunca bir yandan hayata tutunmaya çalışırken bir yandan da annesinin katilini aramaktadır: Hem annesinin katili, hem çocukluk aşkı Karaca'nın babası Numan'ı... Karaca, uzun yıllardır babasını görmüyor, ondan ve korkularla dolu geçmişinden kaçıyordur. Altan ise yurt dışındaki eğitimini tamamlamış ve artık şirketin başına gidecek yolun ilk adımı için hazırdır. Artık Uğur olmadığı için rekabet etmesi gereken biri de yoktur. Ancak işler planladığı gibi gitmez: Ferit, oğlunun önce, kendisinin gençken eğitim aldığı bir fırında, Ali Sadri ustanın yanında sıfırdan başlamasını istemektedir. Üç gencin yollarının kesişmesi, an meselesidir...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 19 Ocak'da ekrana gelecek olan aşk ekmek hayaller 6.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #/ask-ekmek-hayaller-6-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder