10 Ocak 2014 Cuma

Adını Kalbime Yazdım 12.Bölüm Fragmanı Show TV 18 Ocak


Adını Kalbime Yazdım 12.Bölüm Özeti
Ceylan'ı kurtarmak için Adana'ya giden Kadir, gördüklerini yanlış anlamış ve Ceylan'a çok öfkelenmiştir. Kadir'in üzerine kuma getireceği korkusuyla bayılan Zilan ise hastaneye kaldırırlar. Sahte hamileliği ortaya çıkar. Zilan'ı artık çok zor günler beklemektedir. Ömer ve Halil'in Leyla için kavgaya tutuştuğunu öğrenen Kureyşa deliye döner. Ömer'in Leyla'ya olan öfkesinden de faydalanarak, Dicle ile Ömer'in beklenen nikahını kıydırır. Kureyşa şimdi de kendisine kafa tutan Leyla'dan kurtulmanın yollarını arayacaktır. Ölümle burun buruna gelen Leyla, karşısında kendisini kurtarmak için canını hiçe sayan Halil'i bulacaktır. Kadir ise Ceylan'ı Hasan'ın elinden alırken, ne büyük bir belaya bulaştığının henüz farkında değildir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 18 Ocak'da ekrana gelecek olan adını kalbime yazdım 12.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #/adini-kalbime-yazdim-12-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder