27 Temmuz 2013 Cumartesi

Aşk Emek İster 12.Bölüm 4 Ağustos Pazar

Aşk Emek İster 12.Bölüm Özeti

Demir Berna'ya her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Berna eline büyük bir koz geçtiğini anlayınca plan kurar. İstediği şartları yerine getirmezse, Demir'in sırrını ortaya çıkaracaktır. Demir Berna'nın anlaşma teklifini kabul etmez. Bunun üzerine Berna fabrikaya gider, ortalık karışır!.. Diğer yanda Demir Sami'yi suçüstü yakalayacakken, Sami'nin hedef şaşırtmak için uyguladığı baskın planı başarılı olmuştur. Demir ise hala Sami'nin bu işin içinde olduğundan şüphe ediyordur. Sami ve Celal, yakalanma tehlikesinden kurtulduklarını düşünürken, Demir bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır!.. Demir, darbe aldığı sırada bayılmadan önce gizemli kişiye ait bir ipucu hatırlar. Bu ipucu ile yeniden karşılaşınca gizemli kişiyi takip eder! Derya Kerem'in özrünü kabul etmez, Kerem'den intikam almaya karar verir!... Demir Derya'nın evde olmadığını öğrendiği bir zamanda, Deniz'in evine gider. Kapıyı çaldığında karşısında Leyla'yı bulur!... Planlarını tek tek uygulamaya başlayan Berna, Deniz'e ulaşır ve Demir'i mahvedecek bir oyun oynar...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 4 Ağustos'ta ekrana gelecek olan aşk emek ister 12.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #ask-emek-ister-12-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder