8 Aralık 2013 Pazar

Muhteşem Yüzyıl 115.Bölüm 2.Fragmanı 11 Aralık


Muhteşem Yüzyıl 115.Bölüm Özeti
Muhteşem Yüzyıl’da bu hafta gerilim doruğa çıkıyor! Hürrem saraydan sürgün ediliyor! Süleyman Selim’i körkütük sarhoş halde yakalıyor. Hürrem ise Nurbanu’ya Nazenin’i öldürme emri veriyor! Bayezıt, Huricihan ile ilgili kararını veriyor. Hürrem, Mustafa ile Süleyman’ı düşman edecek planını devreye sokuyor! Mustafa ise Süleyman’dan gelen hediye ile neye uğradığını şaşırıyor! Payitahta dönen Süleyman, Hürrem’i saraydan sürgün ediyor! Hayal kırıklığına uğrayan Mustafa, hanedanın kaderini değiştirecek bir karar veriyor! Süleyman’ı Manisa’da kötü bir sürpriz beklemektedir. Selim’i sarhoş halde yakalayan Süleyman öfkelenir. Selim babasına kendini affettirmeye çabalarken, Süleyman Manisa’da şehzade olduğu günleri ve İbrahim’i hatırlar. ..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 11 Aralık'da ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 115.bölüm fragmanı izle yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #/muhtesem-yuzyil-115-bolum-2-fragmani-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder