23 Aralık 2013 Pazartesi

Bir Aşk Hikayesi 35.Bölüm Fragmanı izle 31 Aralık


Bir Aşk Hikayesi 35.Bölüm Özeti
“Neden uğraşıyorsun benimle ha? Söyle! Neden! Benden nefret etmenin sebebini anlatacaksın” Gönül’ün bu sorusunun cevabını almak için ölümü göze alması bile işe yaramaz. Korkut taş gibi kaskatı karşısında durmaktadır. Diğer tarafta köşk Tahsin’in ölüm haberi ile sarsılır. Tüm bu olanların üzerine Gönül’ün çocuğunu bir yetimhanenin kapısına bırakma haberi gündeme bomba gibi düşer. Gönül ana habere çıkarak geçmişiyle yüzleşecektir. Ceylan Korkut’un annesini bulma konusunda kararlıdır. İpuçları onu hiç tahmin edemeyeceği bir noktaya getirir. Köşkün kapısına gelen gizemli kadın, Korkut’un hayatında bambaşka bir sayfa açacaktır. Öfke, nefret ve intikam yerini çok başka bir duyguya bırakacaktır. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 31 Aralık'da ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 35.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #/bir-ask-hikayesi-35-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder