20 Ağustos 2013 Salı

(Fragmanı) Güneşi Beklerken 9.Bölüm

Güneşi Beklerken 9.Bölüm Özeti

Zeynep’ten tamamen kurtulmak isteyen Melis, ona tuzak kuruyor. Demet artık her şeyi öğrenir. Jale’nin bunu nasıl yaptığına inanamazken Cihan çıka gelir. Gölyazı’ya dönmeleri ve Zeynep’in babası hakkında sorduğu sorularla onu sıkıştırır. Kerem ise oyununa devam etmektedir. Zeynep’in babasının arkadaşı zannettiği Salih’i okula getirtir. Ondan aldıkları yeni bilgiler Zeynep’i daha da umutlandırır. Bu arada Jale’nin sağlık durumunu da öğrenen Demet, arkadaşını bırakıp gidemez. Zeynep’in okulda kaldığı haberi çabucak yayılırken, Melis ise bu kızı hayatından nasıl çıkartacağını kara kara düşünür. Zeynep bir yandan babasını ararken diğer yandan da Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılacak önemli atletizm yarışına hazırlanır. Bu yarış ilerisi için ona çok daha büyük kapılar açacaktır. Ancak Barış ile buluşan Melis, Zeynep’in bu yarışa gitmesini engelleyecek bir yalan söyleyerek ortalığı fena karıştırır. Melis yüzünden Cihan Hoca ile Zeynep karşı karşıya gelirken, Kerem de oynadığı oyunu bitirmeye karar verir. Zeynep’i tekneleri ile babasının orada olduğunu haber aldıkları Karadeniz’deki bir koya götürmek üzere yola çıkartır. Ancak teknede Melis de vardır. Ve bu kez Zeynep’ten kurtulmaya kesin kararlıdır. Zeynep, Melis’i görünce çok şaşırır. Ve bir süre sonra Zeynep son sürat giden teknede ortadan kaybolur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 27 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güneşi beklerken 9.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #gunesi-beklerken-9-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder