23 Ekim 2013 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 109.Bölüm Fragmanı Star Tv 30 Ekim


Muhteşem Yüzyıl 109.Bölüm Özeti

Muhteşem Yüzyıl’da tüm dengeler alt üst oluyor!! Süleyman yeniden evlat sahibi olmanın heyecanını yaşıyor. Hürrem ise Fatma Sultan’dan intikam almaya hazırlanıyor. Mustafa, Nisa’ya olan duygularını engellemeye çalışırken, Nisa’nın hayatı tehlikeye giriyor. Bayezıt, Selim’i Manisa’dan göndermenin yolunu arıyor. Selim ise Nurbanu’nun çevirdiği dolapları öğreniyor.. Mustafa, Rüstem’e karşı ilk zaferini kazanırken, Hürrem ise Barbaros’u can evinden vuracak bir plan yapıyor! Süleyman yeniden evlat sahibi olacak olmanın heyecanını yaşarken, Hürrem’in içi buruktur. Hürrem, haremde kendinden habersiz işler çeviren Fatma’dan intikam almaya kararlıdır. Fatma’nın evliliği ile ilgili büyük bir sır öğrenir. Manisa’da öldürülen esnafın karısı Selim hakkında dava açar. Bunu öğrenen Nurbanu gizlice kadınla görüşmeye gider. Bu buluşma Selim ve Nurbanu arasında iplerin kopmasına neden olur. Huricihan umutla Bayezıt’tan haber beklerken, Bayezıt Selim’in açığını araştırır. Davayı öğrenen Bayezıt, Selim’in olayı örtbas etmesine fırsat vermeyecektir. Nisa ise Mustafa’ya ilan-ı aşk etmiştir. Mustafa duygularıyla savaşırken, Mahidevran ve Atmaca bu aşkı engellemeye çalışırlar. Yeniçeri ocağındaki hadiseden Rüstem’in sorumlu olduğunu öğrenen Süleyman, bir karar verir. Mustafa ve Barbaros, Rüstem’e büyük bir darbe vurmuştur. Hürrem ise Barbaros’un gücünü kırmak için yeni bir plan hazırlığındadır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 30 Ekim'de ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 109.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: #/muhtesem-yuzyil-109-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder