22 Aralık 2015 Salı

Kaderimin Yazıldığı Gün 50. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Hayat Kahraman ve Elif’i sinamaktan vazgecmiyor… Elif ve Kahraman yeni dogacak bebeklerinin heyecanini yasamaktadirlar... Ancak Defne yine huzurlarini kacirmayi basarir. Ece’yi kacirmistir... Kahraman soke olur. Hamileligi zor gecen Elif’ten bunu saklamaya karar verir... ote yandan Toprak’i ve Elif’i alamayan Soner cok gergindir.. Defne ve Ece’yi gizli bir yere yerlestirir... Defne alacagini almis, gitmek icin sabirsizlanmaktadir... Ama Soner’in buna izin vermeye niyeti yoktur... Maksut ve sukran’in planlarini ogrenen Saadet yikilmistir... Derhal Yakup’u arar... Onlar da bir oyun oynayacaklardir... Kahraman, Defne ve Ece’nin pesine duser... Kazayi yapan sofor hastanededir, hala uyanmamistir... Kahraman uyanmasini beklerken, Soner’de soforun konusmamasi icin plan yapmaktadir... Selim’in kendisini aldattigini dusunen Melek ise donusu zor bir karar alir... Bu kararindan hic ummadigi bir sebeple vazgececektir.. Elif eve sikisip kalmistir... Soner ise Defne’ye oyun oynarken, Elif’e yakin olmaya calismaktadir, kararindan donmeye niyeti yoktur... Kahraman Defne’ye ulasmaya cok yakinken, Soner Elif’in cok yakinindadir...

Aşk Yeniden 35. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Zeynep ve Fatih Meryem’in Ertan’a zarar vermesini engellemek için habersizce peşlerine düşerler. Limanda hiç beklemedikleri bir şekilde Şevket’in de Vahit’le hesaplaşmakta olduğunu görürler. Şevket ve Meryem’in suçlu duruma düşmemesi için kafa kafaya verip bir plan yaparlar. Öte yandan malikânede de Mukadder ve Gülsüm, Zeynep ve Fatih’i bir araya getirebilmenin planları içindedirler. Fatih ve Zeynep gerçekte ayrılmadıklarını herkesten saklamaya çalışıp bu uğurda planla oyun içinde oyun çevirirken Orhan da kendi ilişkisi için bir takım planlar peşindedir. Çiftlerin birbirlerinden habersiz yaptığı planlar ister istemez bir noktada kesişir ve hepsi için romantik bir gün geçirme hayali suya düşer.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası olacaktır. Hızır, ateş hattının ortasında gibidir. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır. Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Meryem'in gözaltına alınması Nazlı'nın aileye kendini kabullendirmek adına sarf ettiği tüm çabaları çöpe atar. Hızır da açıkça tepkisini gösterir Nazlı'ya. Hızır'ın bütün derdi Meryem'in "masumum" deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanı ile ailesi arasında gelgit yaşamaktadır. Meryem vicdanının sesini dinleyip sıcak yuvasına dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler.

Mayıs Kraliçesi 7. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Nehir’in, Asu’nun öz kızı olduğunu öğrenen Feryal, bu gerçekleri daha fazla saklamak istemez ve Asu’ya gider. Öz kızını yıllar önce öldü sanan acılı anne Asu, Feryal’den duydukları ile büyük bir şok yaşar. Öz kızının Nehir olduğunu ve yanı başında yaşadığını öğrenen Asu’nun tepkisi merak konusudur! Yiğit, yıllar önce öldürülen abisi Önder’in cinayet davası ile ilgili çok önemli bir delil elde eder. Yiğit, abisini öldüren kişinin Asu’nun kocası Sencer olduğunu öğrenir ve Sencer’in şirketine baskına gider. Yiğit, bu konuda en büyük desteği savcı Alper’den alır. Nehir’in, babası Celil’den şiddet gördüğünü öğrenen Alper evi terk eder. Alper’in babasını terk etmesi üzerine Nehir ve Alper büyük bir tartışma yaşar. Aynı zamanda Nehir Saffeti’in sorgusu ile ilgili Alper’den bir açıklama beklemektedir. Alper hiçbir şekilde Nehir’e bir açıklama yapamayınca iki aşığın arası açılır. Nehir’in zor zamanlarında en büyük destekçisi ona deliler gibi aşık olan Oğuz’dur. Oğuz Nehir’i mutlu etmek için bir sürpriz hazırlamıştır. Alper, Yiğit’in talimatı üzerine Sencer’i tutuklar. Ancak Alper, Sencer’in sorgusu sırasında, Nehir’in babasını öldüren kişinin kendi babası olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Sencer Alper’i, bu gerçekleri Nehir’e söylemekle tehdit edince, Alper köşeye sıkışır. Babasının katil olduğunu öğrenen Alper ne yapacaktır?

21 Aralık 2015 Pazartesi

Seksenler 174. Bölüm Fragmanı 26 Aralık Cumartesi

TRT 1 ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan seksenler konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Rukiye’nin supheli Hastaligi!Son zamanlarda saglik problemleri yasayan ve agrilari gun gectikce artan Rukiye, doktora gitmeye karar verir. Rukiye bu durumu cocuklardan saklasa da, Nazli, annesinde bir gariplik oldugunu hisseder. Rukiye’nin hastaligi merak konusudur.Mahallede, balikci idris’in oldugu konusunda dedikodular cikmaya baslamistir. Bu en cok, sigorta isine giren Ergun’un isine yaramaktadir. Gulden, bir dikkatsizlik sonucu yuzunden yaralanir. Herkes, Ahmet’in Gulden’e siddet uyguladigini dusunur. Komiser Riza, Belediye Baskani Mustafa’yi yanlisikla vurdugu icin gorevden uc ay uzaklastirma cezasi alir.

Güllerin Savaşı 63.Bölüm Fragmanı 26 Aralık Cumartesi

Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan güllerin savaşı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Cihan, büyük sırrı öğrenmesi ile altüst olur. Gülfem’in gerçeği bildiğinden habersiz, hem Gülru hem de Gülfem için doğru zamanda doğru adımı atmaya çalışır. Ömer’in öpücüğünden sonra duygusal olarak tamamen dağılan Gülru ise, Çiçek’in doğum günü yemeğinde zor anlar yaşar. Sevgi gördükleri karşısında ne yapacağına karar veremezken, Gülru’nun attığı bir adım büyük bir patlamaya döner. Sevgi ve Gülru’nun yüzleşmesi dengeleri değiştirir. Gülfem ve Tibet, arasında yükselen duygular, bir anda hiç beklenmedik bir yerde patlama noktasına gelir. Ömer’e hissettiği duyguları öfkesiyle bastırmaya kararlı olan Gülru ve onun peşini bırakmayan Ömer, hiç beklemedikleri bir trajedi ile aylar sonra ilk kez karşılıklı olarak birbirlerine sarılır. Cihan ise, bildiklerini daha fazla saklayamaz.

Kertenkele 47. Bölüm Fragmanı 26 Aralık Cumartesi

ATV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmakta olan kertenkele konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Melis'i kurtarmak için dağ evine giden Kertenkele tuzağa düşer ve tutuklanır. Fakat Kertenkele'yi yolda büyük bir sürpriz beklemektedir. Sokrat ise Kertenkele'yi öldürmek için son hamlesini yapar, ancak bu hamle hiç beklemediği bir şeyi tetikler. Bütün bunlardan habersiz olan Zehra sürekli Kertenkele'yi Melis konusunda sıkıştırmaktadır. Melis ise dedesinin Kertenkele'ye zarar vermesinden korkarak yeni kararlar alır. Melis ile Zehra arasındaki gerilim hızla tırmanmaktadır ve Zehra istemeden de olsa çok pişman olacağı bir şey yapacaktır. Kertenkelenin yüzünden yakalanıp hapishaneye atılan Ünsal ise kaçış planları yapmaya başlamıştır. Öte yandan Kertenkele'ye gizemli güç tarafından hiç beklemediği bir teklif yapılır.