31 Temmuz 2015 Cuma

İlişki Durumu Karışık 6.Bölüm Fragmanı 8 Ağustos Cumartesi


ilişki durumu karışık 6.bölüm fragmanı izle ilişki durumu karışık 6.bölüm fragmanı seyret İlişki Durumu Karışık 6.Bölüm Fragmanı 8 Ağustos Cumartesi Kaynak

Mistresses 3.Sezon 9.Bölüm Fragmanı Unreliable Witness

Mistresses 3.Sezon 9.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile ABC ekranlarında devam edecek ve 6 Ağustos 2015 Perşembe günü yayınlanacak olan "Unreliable Witness" adı verilen Mistresses 3.Sezon 9.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

30 Temmuz 2015 Perşembe

Dominion 2.Sezon 5.Bölüm Fragmanı Son of the


Dominion 2.Sezon 5.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile Syfy ekranlarında devam edecek ve 6 Ağustos 2015 Perşembe günü yayınlanacak olan "Son of the Fallen" adı verilen Dominion 2.Sezon 5.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Kiralık Aşk 8.Bölüm Fragmanı 7 Ağustos


Bu hafta Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki? Bu arada Ömer, Defne ve Sinan’ın yakınlığından rahatsız olmaya ...

Zengin Kız Fakir Oğlan 3.Bölüm Fragmanı 7 Ağustos Cuma


Kemal Bey ailecek geçirecekleri bir tatil planı yapmaktadır. Tüm aile, başlarına gelecek olaylardan habersiz, tatile gidecekleri için çok mutludur. Aksilikler silsilesi tatilde de devam edecek, Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey botla açıldıkları denizde kaybolacaktır! Denizin ortasında yaşam savaşı veren Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey, akıntı yüzünden Yunan adalarından birine sürüklenince ortalık karışır! Öte yandan Nurhan’a şizofranik bir aşk besleyen, Mahmut Kemal’in bakıcısı Alev ise tatil bahanesiyle Nurhan’a daha da yakınlaşacak bu durum Rüyam ve Sarp’ın gözünden kaçmayacaktır!

Mr. Robot 1.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 5 Ağustos Çarşamba


Mr. Robot 1.Sezon 7.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile USA ekranlarında devam edecek ve 5 Ağustos 2015 Çarşamba günü yayınlanacak olan Mr. Robot 1.Sezon 7.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

29 Temmuz 2015 Çarşamba

Aşk Zamanı 6.Bölüm Fragmanı 6 Ağustos


Kızları tarafından kendisine kurulan kumpastan habersiz olan Orhan, aşk mektubunun yarattığı etkiyle tıpkı gençliğindeki enerjik Orhan'a dönüşür ve Reyhan Başkan'ı yemeğe davet eder. Bu durum Emniyet Amiri Tekin'in hiç hoşuna gitmez. Öte yandan Orhan'ı takip etmesi için gönderilen Fikret'e, patronu Yahya tarafından yeni bir görev verilir. Değeri çok yüksek bir tabloyu evinde saklayacak ve zamanı gelince teslim edecektir. Fikret'in anneannesi Neriman, tabloyu Orhan'a satar. Orhan da Reyhan'a hediye eder. Tabloyu geri almaya çalışan Fikret'e Sema ve Deniz yardımcı olurlar. Üçlüyü büyük bir macera beklemektedir. Orhan'ın varlığından rahatsız olan Tekin de kaçak olabileceği düşüncesiyle, tablonun peşine düşer. Böylece olaylar iyice arapsaçına döner.

İnadına Aşk 6.Bölüm Fragmanı 6 Ağustos Perşembe


Yalın Defne’yi kısa bir süreliğine tuvalete kapatmayı planlarken, uyuya kalması işleri çığırından çıkarır. Tüm geceyi tuvalette uyuyarak geçirmek zorunda kalan Defne, eve geldiğinde yakalandığı ağabeyi Çınar’a herşeyi anlatınca işler arap saçına döner. Zaten Yeşim’den uzak kalıyor olmak Çınar’ın canını yeterince yakarken, üstüne bir de Defne’nin yaşadıkları eklenince Çınar rayından çıkar ve Aras Köşke büyük bir baskın yapar. Diğer tarafta ise Ezgi, kapıya dayanmış olan Deniz’in varlığıyla büyük bir korku yaşar. Oynadığı oyun ayağına dolanmıştır ve her geçen gün içinden çıkılmaz bir hale dönüşmektedir.

Güneşin Kızları 8.Bölüm Fragmanı 6 Ağustos Perşembe


Savaş’ın hastaneye yatırılmasından kendisini suçlayan Nazlı, Savaş’ı oradan çıkarmayı aklına koyar. Ancak Savaş’ı hastaneden kaçırmak umduğu kadar kolay olmaz. Nazlı’nın yardıma ihtiyacı vardır. Neyse ki aradığı suç ortakları, hemen yanı başındadır. Haluk, Savaş’ın kaçtığını öğrenince deliye döner. Ne yapıp ne edip, onları bulacaktır. Haluk’un öfkesi, büyük bir ustalıkla saklamayı başardığı gerçek yüzünü görünür kılacak mıdır? Emre’yle kavga eden Ali, bu işte Tuğçe’nin parmağı olduğunu anlamıştır. Tuğçe ile yüzleşir. Tuğçe, Ali’yi kaybedeceğini anlar ve Ali’yi kazanmak için yeni bir plan yapar. İnci, Güneş ve Ahmet’in arkadaşlığını iyiden iyiye kıskanmaktadır. Bu düşüncelerini Sevilay ile paylaşır. Sevilay, Güneş’e saldırmak için uygun zamanı bekler.

Scream 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

Scream 1.Sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile MTV ekranlarında devam edecek ve 4 Ağustos 2015 Salı günü yayınlanacak olan "Betrayed" adı verilen Scream 1.Sezon 6.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Pretty Little Liars 6.Sezon 9.Bölüm Fragmanı Last

Pretty Little Liars 6.Sezon 9.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile ABC Family ekranlarında devam edecek ve 4 Ağustos 2015 Salı günü yayınlanacak olan "Last Dance" adı verilen Pretty Little Liars 6.Sezon 9.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

28 Temmuz 2015 Salı

Tyrant 2.Sezon 8.Bölüm Fragmanı Fathers


Tyrant 2.Sezon 8.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile FX ekranlarında devam edecek ve 4 Ağustos 2015 Salı günü yayınlanacak olan "Fathers and Sons" adı verilen Tyrant 2.Sezon 8.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Kalbim Egede Kaldı 7.Bölüm Fragmanı 5 Ağustos Çarşamba


Zeliş ve Mustafa, köylüden kurtulalım derken öyle bir durum yaratırlar ki artık aşkları köylünün gözünde tescillenmiş olur. İlke ise ayıldığında içindekileri kusar ve bunları en olmayacak insan duyar. Diğer yandan Cabbar’ın eve dönme çabaları devam ederken başına daha büyük dertler açılacak, işin içine Kürük Ali ve Gıpgıp Osman da girince paçayı kurtarması epey zor olacaktır. Hem İlke’den hem de köylülerden kurtulan Mustafa ve Zeliş birlikte iyi vakit geçirirler. Ancak Zeliş, İlke’nin yokluğunda Yaman’a daha da yakınlaşır. Mustafa ise neden yaptığını kendisi bile bilmeden Zeliş’in peşine düşer ve onu kaybetmekten çok korkar.

Çilek Kokusu 7.Bölüm Fragmanı 5 Ağustos Burak Oyun


Volkan, Aslı’ya iş buluyor! Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizler ve bu durumla eğlenmeye başlar. Burak’ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak’ın oyunlarına anlam veremez, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başlar. Bu arada Volkan, babasıyla konuşarak Aslı ve Gonca’ya kendilerine ait bir spor kulübünde iş ayarlar. İş görüşmesine giden Aslı’yı orada ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.

Chasing Life 2.Sezon 5.Bölüm Fragmanı The Domino

Chasing Life 2.Sezon 5.bölüm fragmanı, haberin devamında yeni bölümü ile ABC ekranlarında devam edecek ve 3 Ağustos 2015 Pazartesi günü yayınlanacak olan "The Domino Effect" adı verilen Chasing Life 2.Sezon 5.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

27 Temmuz 2015 Pazartesi

Teen Wolf 5.Sezon 7.Bölüm Fragmanı Strange


Teen Wolf 5.Sezon 7.bölüm fragmanı, haberin devamında yeni bölümü ile MTV ekranlarında devam edecek ve 3 Ağustos 2015 Pazartesi günü yayınlanacak olan "Strange Frequencies" adı verilen Teen Wolf 5.Sezon 7.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Beş Kardeş 13.Bölüm Fragmanı 4 Ağustos Salı


Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşir. Mukadder'in torun baskısından bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, Sait'in yokluğunda ortalığı toz duman edecektir. Sait, döndüğünde kardeşlerinin sebep olduğu büyük yıkımı tamir edebilecek midir?

Adı Mutluluk 7.Bölüm Fragmanı 4 Ağustos Kumsal


Kumsal çıldırmak üzeredir. Batu ile Sera'nın öpüşmesine tanık olmuştur. Eren'in burs komitesine söylediği yalan ortaya çıkmıştır. Babası yurt odasının kapısına dayanmıştır. Gonca'nın yardımıyla bütün problemlerini sürpriz bir şekilde çözmeye çalışır. Dolunay, öz ailesinin izlerini sürer. Onlarla ilgili gerçekleri öğrenince şok olur. Sera, Batu'yu öpmesinin anlık bir şey olduğunu savunur. Bu düşünceden vazgeçmek için büyük bir parti düzenler. Batu, tesadüfen o partide garson olarak yer alır. Dolunay ile Kumsal'ın büyük kavgası ortalığı darmadağın eder. Eren kendi kabuğuna çekilir. Kendine sürpriz bir arkadaş bulur. Batu'nun annesi İstanbul'a gelmeye karar verir. Batu, annesini karşılamak için hazırlıklara başlar. Beklenmedik bir aksilik her şeyi altüst eder. Rıfat ise kızı Kumsal'ı İzmir'e döndürmek için yepyeni bir yola başvurur.

The Last Ship 2.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 2 Ağustos Pazar


The Last Ship 2.Sezon 8.Bölümü ile 2 Ağustos 2015 Pazar günü “Safe Zone” adı ile verilen yeni bölümü ile TNT ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Haberin devamında The Last Ship 2.Sezon 8.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

True Detective 2.Sezon 7.Bölüm Fragmanı ~ Black Maps and Motel Rooms

True Detective 2.Sezon 7.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile HBO ekranlarında devam edecek ve 2 Ağustos 2015 Pazar günü yayınlanacak olan "Black Maps and Motel Rooms" adı verilen True Detective 2.Sezon 7.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Falling Skies 5.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 2 Ağustos Pazar


Falling Skies 5.Sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile TNT ekranlarında devam edecek ve 2 Ağustos 2015 Pazar günü yayınlanacak olan "Respite" adı verilen Falling Skies 5.Sezon 6.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

26 Temmuz 2015 Pazar

Ne Münasebet 5.Bölüm Fragmanı Aşk Kokusu


Birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek.

Tatlı Küçük Yalancılar 5.Bölüm Fragmanı 3 Ağustos Pazartesi


Kızları ve Toprak’ı bekleyen büyük sürpriz ne? Selin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Toprak’tan, Açelya’nın kaybolduğu geceye dair yeni detaylar öğrenir. Toprak’ın anlattıkları gerçek midir yoksa yalan mı? Selin bu soruya, yüreğinden geçen cevabı verir ve Toprak’a inanmayı seçer. Ancak verdiği karar, kendisini de tehlikeye atmasına sebep olacaktır. Toprak’ın aleyhinde ortaya çıkan delil ve kayıplara karışmış olması, Eren’i de harekete geçirir. A.’nın ördüğü ağ giderek daha ciddi bir boyut kazanmaktadır. Eren, Toprak’ı bulmaya çalışırken, A’dan aldığı mesajla, öğrenmek istemeyeceği bir sırrın ortağı haline gelir. Kendisini sevimsiz bir ikilemin içinde bulur

Kırgın Çiçekler 6.Bölüm Fragmanı 3 Ağustos


Kader, ailesini bulmak için arkadaşlarını satabilecek kadar gözünü karartır. Şimdi Eylül, Songül ve Cemre büyük sırlarıyla Neriman'ın karşısında ter dökerken, Kader; ailesinin adını ve adresini yazan zarfı açmak üzeredir... Kader'in kendilerini sattığını öğrenen Songül de aralarındaki bütün kardeşlik köprülerini atar. Ailesini bulmak için acıklı bir yolculuğa çıkan Kader'e hiç beklemediği biri; Cemre yoldaşlık eder... Ve bu arada denizden çıkan bir ceset tüm dengeleri bozar. Mesude kocasının başına gelenlerden sorumlu gördüğü Eylül'ü kolundan tutup karakola sürüklemek için okula gelir... Ne kızlar ne de Serkan Mesude'nin öfkesinin önünde duramayacaktır. Eylül'e yardım etmeye çalışan Feride ve Toprak ise, cevabını bilmedikleri sorular karşısında çaresizdir...

Mistresses 3.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz Perşembe


Mistresses 3.Sezon 8.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile ABC ekranlarında devam edecek ve 30 Temmuz 2015 Perşembe günü yayınlanacak olan "Murder She Wrote" adı verilen Mistresses 3.Sezon 8.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Günebakan 4.Bölüm Fragmanı 2 Ağustos Pazar


Gökyayla ailesi ani gelen bir haberle sarsılır, aile iflas etmiştir. Baba Oktay Gökyayla kızı Günce'nin olaylardan haberi olmaması ve biraz da gözden uzak kalabilmek için, tatile her zaman gittikleri Alaçatı yerine, babadan kalma bir yazlıklarının bulunduğu ve uzun yıllardır uğramadıkları Trakya'nın küçük ve sevimli köyü Gündendi'ye gitmeye karar verirler. İlk başta zoraki çıktıkları bu yolculuk özellikle Günce için hiç tahmin etmediği olayların başlangıcı olacaktır. Günce'nin kasabadaki çocukluk aşkı Rüzgar'ın hayatı da istemediği bir yönde ilerlemektedir. Rüzgar'ın babası Reşat zor durumda kalmıştır. Bunun için kızı Rüya`yı belediye başkanının oğlu Fettah`la evlendirmek ister. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya`nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul eder. Birbirlerinden haber almayan Günce ve Rüzgar yıllar sonra ilk kez tam da Rüzgar'ın nişan gecesinde karşılaşırlar. Günce artık kasabaya geri dönmüştür.

Sen Benimsin 7.Bölüm Fragmanı 2 Ağustos


Şimal iflas ettiklerini açıklamış, çiftliktekiler bu durumdan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünmeye başlamıştır. İstanbul’a gitme planlarını açıklamak üzere çiftliğe gelen Nağme ve Ejder de ne yapacaklarını bilmez haldedir. Ejder, ailesini böyle bir durumda bırakıp gidebilecek midir? Ya Nağme… Yenilmezler Çiftliği’nde bir gün daha kalmaya nasıl tahammül edecektir? Bir kez daha Ejder’in yanında olmayı seçer Nağme. Bursa’da kalır. Ancak bunun bir bedeli, Nağme’nin Ejder’den bir isteği vardır. Aşkı ile doğruları arasında seçim yapması gereken bu defa Ejder olacaktır. Şimal’se ne yapıp edip Bereket’in güvenini ve desteğini arkasına alan Ejder’den önce şirketi ve aileyi kurtarmalıdır. Bu uğurda karanlık işlere girişmesi gerekse bile yapmalıdır bunu.

Yazın Öyküsü 5. Bölüm Fragmanı 2 Ağustos Pazar


Yaz’ın, açıklaması herkesin üzerinde büyük bir şok etkisi yaratırken, kızlarının kararı karşısında Umut ve Mert, ne diyeceklerini bilemezler. Ferhat’ın Ege ve Yaz’ın arkadaşlığına verdiği tepki, Ekim’inde bazı gerçeklerle yüz yüze gelmesine sebep olur. Ekim'le arası açılan Yaz, çareyi annesine gitmekte bulur. Bu sırada Mert’in de orada olması ve Yaz’ın hastalanması, genç kızın ailesi ile birlikte vakit geçirmesini sağlar. Geçirdikleri vakit, Yaz için büyük bir mutluluk olur. Ancak bu durum fazla uzun sürmez. Yaşadığı hayal kırıklığı sonucunda Ege ile görüşen Yaz’ı bambaşka sürprizler beklemektedir. Yaz ve Ege’nin birlikte olduğunu öğrenen Ferhat ise deliye döner ve herkesi tehlikeye sokacak bir adım atar.

Defiance 3.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 31 Temmuz Cuma


Defiance 3.Sezon 9.Bölümü ile 31 Temmuz 2015 Cuma günü “Ostinato in White” adı ile verilen yeni bölümü ile Syfy ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Haberin devamında Defiance 3.Sezon 9.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

Killjoys 1.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 31 Temmuz Cuma


Killjoys 1.Sezon 7.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile Syfy ekranlarında devam edecek ve 31 Temmuz 2015 Cuma günü yayınlanacak olan "Kiss Kiss, Bye Bye" adı verilen Killjoys 1.Sezon 7.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Dark Matter 1.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 31 Temmuz Cuma


Dark Matter 1.Sezon 8.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile Syfy ekranlarında devam edecek ve 31 Temmuz 2015 Cuma günü yayınlanacak olan Dark Matter 1.Sezon 8.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

İlişki Durumu Karışık 5.Bölüm Fragmanı 1 Ağustos Cumartesi


Ayşegül ve Can evliliklerini daha inandırıcı hale getirmek için birbirlerini daha iyi tanımaya karar verirler ve ‘çocukluklarına inerler’. Ayşegül, Tekin Ailesi’ne akşam yemeğine gider ve gelin olarak ilk ciddi sınavını verir. Elif yurtdışına gitme planlarından Murat’a bahseder ve beklemediği bir tepki alır. Murat’la işler istediği gibi gitmeyince Elif’i teselli etmek yine Can’a kalacaktır. Bu sırada, kendi işlerini kurmaya karar veren Ece ve Efe’nin Can’a sürpriz bir teklifleri vardır. Bütün bunlar yaşanırken, Can ve Ayşegül arasındaki evcilik oyununda gerçekle rol yavaş yavaş birbirine karışmaktadır.

24 Temmuz 2015 Cuma

Beauty and the Beast 3.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz Perşembe


Beauty and the Beast 3.Sezon 8.Bölümü ile 30 Temmuz 2015 Perşembe günü "Shotgun Wedding” adı ile verilen yeni bölümü ile The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Haberin devamında Beauty and the Beast 3.Sezon 8.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

Under the Dome 3.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz Perşembe


Under the Dome 3.Sezon 7.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile NBC ekranlarında devam edecek ve 30 Temmuz 2015 Perşembe günü yayınlanacak olan "Ejecta" adı verilen Under the Dome 3.Sezon 7.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Dominion 2.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz Perşembe


Dominion 2.Sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile Syfy ekranlarında devam edecek ve 30 Temmuz 2015 Perşembe günü yayınlanacak olan " A Bitter Truth" adı verilen Dominion 2.Sezon 4.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

23 Temmuz 2015 Perşembe

Zengin Kız Fakir Oğlan 2.Bölüm Fragmanı 1 Ağustos Cuma


Kemal Bey şirketinin başına damatlarından birini geçirmek istemektedir. Ancak hangi damadın şirketin başına geçeceği büyük bir tartışma konusu olur. Aile oylama yoluyla, Nurhan ve Sarp’tan birini seçecektir! Evdeki seçim ortamı büyük bir heyecana dönüşür! Öte yandan Biricik, Mahmut Kemal için yatılı bakıcı arayışına girer. Bakıcı için ince eleyip sık dokuyan Biricik, tüm adayları zor bir mülakattan geçirir. Alev adında güzeller güzeli genç bakıcı adayı Biricik ve Nurhan’ı etkilemeyi başarır. Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır. Alev çok tehlikeli biridir ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Kiralık Aşk 7. Bölüm Fragmanı 1 Ağustos Doğum Günü


Bu hafta Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki? Bu arada Ömer, Defne ve Sinan’ın yakınlığından rahatsız olmaya başlıyor. Sinan’da Defne’nin bilekliğini görmek, Ömer’e hiç iyi gelmiyor. Peki Neriman ne yapacak Ömer’in doğum günü için? Defne’yi ne türlü hazırlayacak, bu fırsatı nasıl değerlendirecek? Peki ya Yasemin neden istifa etmedi? Neriman’ı asıl çıldırtan bu. Yasemin, hiç beklenmedik bir gol atıyor Neriman’a… Kiralık Aşk’ta işler karışıyor da karışıyor.

Rookie Blue 6.Sezon 11.Bölüm Fragmanı 29 Temmuz Çarşamba


Rookie Blue 6.Sezon 11.Bölümü ile 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü “74 Epiphanies” adı ile verilen yeni bölümü ile Global ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Haberin devamında Rookie Blue 6.Sezon 11.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

Mr. Robot 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 29 Temmuz Çarşamba


Mr. Robot 1.Sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile USA ekranlarında devam edecek ve 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü yayınlanacak olan Mr. Robot 1.Sezon 6.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Aşk Zamanı 5.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz Perşembe


Babasından habersiz İstanbul'a giden Sema'nın yakalanması yetmezmiş gibi, Orhan Yanar'ın evine bir de imzasız bir mektup bırakılır. Mektubun ulaşması gereken kişi yerine Orhan'ın eline geçmesi, evde zelzele yaratır. Orhan, kızlarına yollanan bu aşk mektubunu kimin gönderdiğini araştırmaya koyulur. Kızların sorgusu, İdris'in araştırması derken, Emniyet Amiri Tekin'den bile yardım ister Orhan... Kasabanın bütün delikanlıları zan altındadır. Kızlarıysa belki hayatlarında ilk kez bu kadar günahsızdır. Mektubun izini süren Orhan'ı kocaman bir sürpriz beklemektedir. Bu aşk mektubu kızlarına değil, Orhan'ın kendisine gönderilmiştir.

İnadına Aşk 5. Bölüm Fragmanı 30 Temmuz Arasın Kıskançlığı


Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak. İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.

Güneşin Kızları 7. Bölüm Fragmanı 30 Temmuz Sürpriz


Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlı’nın kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zafer’in, Haluk’la ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Haluk'un sürpriz itirafıyla derinden sarsılır. Savaş, Nazlı’nın planını öğrenince suç ortağını yalnız bırakmak istemez. İkilinin içine düştükleri maceranın sonuçları şok edici olacaktır. Yıllar önce babasını silen Selin’in olaya tepkisi, Nazlı’dan tamamen farklı olur. Selin, her zamanki gibi umursamaz ve neşeli görünür. Fakat bu neşesinin altında acı çeker. Ali ise Selin’in acı çektiğini görebilen tek insandır.

Pretty Little Liars 6.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 28 Temmuz Salı


Pretty Little Liars 6.Sezon 8.Bölümü ile 28 Temmuz 2015 Salı günü "FrAme” adı ile verilen yeni bölümü ile ABC Family ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Haberin devamında Pretty Little Liars 6.Sezon 8.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

Stitchers 1.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 28 Temmuz Salı


Stitchers 1.Sezon 9.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile Abc Family ekranlarında devam edecek ve 28 Temmuz 2015 Salı günü yayınlanacak olan "Future Tense" adı verilen Stitchers 1.Sezon 9.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Tyrant 2.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 28 Temmuz Salı


Tyrant 2.Sezon 7.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile FX ekranlarında devam edecek ve 28 Temmuz 2015 Salı günü yayınlanacak olan "The Awful Grace of God" adı verilen Tyrant 2.Sezon 7.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

21 Temmuz 2015 Salı

Kalbim Egede Kaldı 6. Bölüm Fragmanı 29 Temmuz Mustafanın Aşkı


Zeliş, Yaman’ın İlke’ye olan duygularını öğrenmiş ve karaları bağlamıştır. Mustafa, Zeliş’le Yaman’ın arasını yapmak için yeniden kolları sıvar ve İlke’yi Yaman’dan uzaklaştırmak için plan yapar. Ancak bir yandan da gönlü yavaş yavaş Zeliş’e kaymaktadır. Plan işlemeye başladığı andan itibaren işler karışmaya başlar. Bu sırada Iraz Nine bu evlilik işini iki aileyi barıştırmak için yaptığını ve eğer barışırlarsa mirasın yarısının ailelerin olacağını, yoksa mirası köylüye dağıtacağını Osman’a söyler. Bunun üzerine hummalı bir özür dileme faslı başlar.

Çilek Kokusu 6. Bölüm Fragmanı 29 Temmuz Tatlı


Burak ve Aslı artık aynı evde yaşamaktadır. Ama bunu ikisi de farkında değildir. Yine tatlı tesadüfler sonucu ev dışında birbirleriyle tekrar karşılaşan Aslı ve Burak artık yavaş yavaş kaderden kaçamayacaklarını anlamaya başlarlar. Bu arada Aslı ve abisi Volkan’ı tekrar bir araya getirmek isteyen Eda kendince bir plan hazırlar. Ama bu plan hiç ummadığı şekilde gelişir ve başka olayların gelişmesine neden olur. Burak ve Aslı yine kendilerini bir maceranın içinde bulurlar.

The Fosters 3.Sezon 8.Bölüm Fragmanı 27 Temmuz Pazartesi


The Fosters 3.Sezon 8.Bölümü ile 27 Temmuz 2015 Pazartei günü "Daughters” adı ile verilen yeni bölümü ile ABC Family ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Haberin devamında The Fosters 3.Sezon 8.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

The Whispers 1.Sezon 9.Bölüm Fragmanı 27 Temmuz Pazartesi


The Whispers 1.Sezon 9.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile ABC ekranlarında devam edecek ve 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü yayınlanacak olan "Broken Child" adı verilen The Whispers 1.Sezon 9.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

20 Temmuz 2015 Pazartesi

Teen Wolf 5.Sezon 6.Bölüm Fragmanı "Required Reading"


Teen Wolf 5.Sezon 6.bölüm fragmanı, haberin devamında yeni bölümü ile MTV ekranlarında devam edecek ve 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü yayınlanacak olan "Required Reading" adı verilen Teen Wolf 5.Sezon 6.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Beş Kardeş 12.Bölüm Fragmanı 28 Temmuz Salı


Başeğmez Kardeşler kız arkadaşlarıyla ortak tarihte topluca evlenmeye karar verir. Fakat bu karar hepsinin sevgilileriyle kavga edip ayrılmasına neden olur. Sait kızları kıskandırmak için eve bir kadın çağırır. Bu kıskandırma oyunu, Sait'in başına büyük bir belanın sarmasına neden olur.

Adı Mutluluk 6. Bölüm Fragmanı 28 Temmuz Batu Yanlış Anlaşılır


Kumsal çıldırmak üzeredir. Batu ile Sera'nın öpüşmesine tanık olmuştur. Eren'in burs komitesine söylediği yalan ortaya çıkmıştır. Babası yurt odasının kapısına dayanmıştır. Gonca'nın yardımıyla bütün problemlerini sürpriz bir şekilde çözmeye çalışır. Dolunay, öz ailesinin izlerini sürer. Onlarla ilgili gerçekleri öğrenince şok olur. Sera, Batu'yu öpmesinin anlık bir şey olduğunu savunur. Bu düşünceden vazgeçmek için büyük bir parti düzenler. Batu, tesadüfen o partide garson olarak yer alır. Dolunay ile Kumsal'ın büyük kavgası ortalığı darmadağın eder. Eren kendi kabuğuna çekilir. Kendine sürpriz bir arkadaş bulur. Batu'nun annesi İstanbul'a gelmeye karar verir. Batu, annesini karşılamak için hazırlıklara başlar. Beklenmedik bir aksilik her şeyi altüst eder. Rıfat ise kızı Kumsal'ı İzmir'e döndürmek için yepyeni bir yola başvurur.

The Last Ship 2.Sezon 7.Bölüm Fragmanı 26 Temmuz Pazar


The Last Ship 2.Sezon 7.Bölümü ile 26 Temmuz 2015 Pazar günü “Alone and Unafraid” adı ile verilen yeni bölümü ile TNT ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Haberin devamında The Last Ship 2.Sezon 7.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

Falling Skies 5.Sezon 5.Bölüm Fragmanı 26 Temmuz Pazar


Falling Skies 5.Sezon 5.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile TNT ekranlarında devam edecek ve 26 Temmuz 2015 Pazar günü yayınlanacak olan "Non-Essential Personnel" adı verilen Falling Skies 5.Sezon 5.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

True Detective 2.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 26 Temmuz Pazar

Falling Skies 5.Sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı! Haberin devamında yeni bölümü ile TNT ekranlarında devam edecek ve 19 Temmuz 2015 Pazar günü yayınlanacak olan "Non-Essential Personnel" adı verilen Falling Skies 5.Sezon 4.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

19 Temmuz 2015 Pazar

Ne Münasebet 4.Bölüm Fragmanı 27 Temmuz Pazartesi


Hakkı Bey’in vurulmasının üzerinden 6 ay geçmiştir. Hakkı Bey’in komaya girmesiyle Bilir Hukuk Bürosu kapanmanın eşiğine gelmiştir. Demir ise tüm bu yaşananlardan kendini sorumlu tutmaktadır. Demir ve Nil büroyu ayakta tutabilmek için işe daha sıkı sarılırlar. Ancak büroyu kimin yöneteceği aralarındaki en büyük tartışma konusudur. Demir, büroya nihayet bir arabuluculuk işi bağlamayı başarır. Demir, bir yandan gerçeğin peşinde koşarken diğer yandan Nil’in güzelliğinin farkına varmaya başlar. Diğer yandan Demir’in ezeli düşmanı Berkant yan ofise taşınır. Berkant, Bilir Hukuk’un batışını hızlandırmak için Nil’e iş teklif eder. Bu teklif karşısında Demir, herkesi şaşkına çevirecek bir hamle yapar.